• Archief
Oldtimerdag De Bilt 13 september 2014

Oldtimerdag De Bilt 13 september 2014

Op zaterdag 13 september 2014 vindt de inmiddels traditionele Oldtimerdag in De Bilt plaats. In het jaar van het “mobiel erfgoed” vindt het evenement plaats op monumentendag waarbij het thema “op reis” is. Hier zal zeker aandacht aan worden besteden. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats van circa 70 km langs mooie plekken in Midden-Nederland en ‘s middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek en is er ruimte voor ontmoeting. De oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat, de oudste bestrate weg van Nederland.

Op de oldtimerdag in De Bilt is de evenementenregeling voor oldtimers van toepassing. Oldtimers waarvan het kenteken geschorst is kunnen onder bepaalde voorwaarde dan toch deelnemen.

Meer informatie: www.oldtimerdagdebilt.nl.

terug naar voorpagina