• Archief
22e Racident Oldtimer Tour 29 juni 2014

22e Racident Oldtimer Tour 29 juni 2014

De 22e editie van de Racident Oldtimer Tour begint ook dit jaar vanuit hartje Zwolle. De deelnemende oldtimers en classic cars worden van 10 tot 12 uur opgesteld in de Diezerstraat. Tijdens deze concours d’ élégance zijn ongeveer 150 oldtimers te bewonderen voor het grote publiek en de oldtimerliefhebbers.

Vanaf 12 uur zal de Racident Oldtimer Tour feestelijk van start gaan. Deze editie van de Racident Oldtimer Tour leidt het parcours de deelnemers de Veluwe Over. De Racident Oldtimer Tour is een eenvoudige foto-zoektour waar de focus niet ligt op snelheid, maar op het plezier. Tijdens een vijf uur durende tocht wordt ongeveer 100 kilometer gereden, waarbij de deelnemers diverse opdrachten moeten voltooien.

De Racident Oldtimer Tour is al jaren het grootste en leukste oldtimerevenement van Zwolle en omstreken. Zowel oldtimers als youngtimers zijn welkom voor deelname. De focus ligt bij deze tour op passie voor auto’s. Dat is wat alle deelnemers met elkaar gemeen hebben en met elkaar kunnen delen tijdens deze tour. Daarom worden er niet al te strenge eisen aan de auto’s gesteld.

Ben je in het bezit van een oldtimer of youngtimer en lijkt het je leuk om mee te rijden in de Racident Oldtimer Tour? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in! Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden en meer informatie op www.racidentoldtimertour.nl

terug naar voorpagina