• Archief
Oldtimerdag Spijksepoort Gorinchem 22 maart 2014

Oldtimerdag Spijksepoort Gorinchem 22 maart 2014

Op zaterdag 22 maart is er een gezellige braderie en wordt er tegelijkertijd een oldtimerdag georganiseerd bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. Diverse oldtimers verzamelen zich die dag bij Woonboulevard Spijksepoort voor een gezellige tourrit. En om de vreugde nog wat te verhogen zullen ook de ‘oldtimers’ van Gorinchem, oftewel enkele inwoners op leeftijd, een ritje aangeboden krijgen in zo’n prachtige oude auto.

De diverse klassiekers en oldtimers zullen rond 10.30 verzamelen bij Woonboulevard Spijksepoort. Rond 11.00 uur is het vertrek voor de tourrit; de oldtimers halen dan eerst enkele bewoners van o.a. De Bannehof op. Zij zullen meegenieten van de omgeving van Gorinchem; rond een uur of 13.30 zullen alle oldtimers (met bestuurders en speciale passagiers) weer verzamelen op Woonboulevard Spijksepoort, waar het publiek natuurlijk van harte welkom is om de prachtige auto’s te bewonderen. De auto’s blijven dan tot einde middag staan bij Spijksepoort.

Meer informatie: www.spijksepoort.nl

terug naar voorpagina