• Archief
Rally van het Oerlandschap 2 – 4 mei 2013

Rally van het Oerlandschap 2 – 4 mei 2013

Tijdens de Rally van het Oerlandschap ontmoeten zo’n 35 tot 45 legendarische auto’s elkaar op wegen in een adembenemend landschap en in een Bourgondische ambiance. De rally voert elk jaar weer door het oudste landschap van West-Europa: de heuvels van Zuid-Limburg, het vulkanische landschap van de Eifel in Duitsland en de grillige bergstructuur van de Ardennen in België. Op één dag doorkruis je via een zorgvuldig uitgestippelde route deze streken. Het roadbook is zo samengesteld dat jij én je navigator optimaal zult genieten van je auto, het uitzicht én het rijden (wist je dat er op een hele rallydag nooit méér stoplichten worden aangedaan dan het aantal vingers van één hand?). Genieten doe je samen, met andere bezitters van legendarische auto’s. Gezellig babbelen en genieten van een uitstekende maaltijd, je hoofd te ruste leggen in een gezellige kamer van een 3 of 4-sterren hotel, ’s morgens genieten van een uitgebreid ontbijt, koffie met vlaai onderweg, lunchen op een droomlocatie. Voor alles wat de innerlijke mens kan bekoren en wat de geest ten goede komt is gezorgd.

Meer informatie: http://clubrenault.nl/rallyoerlandschap/

terug naar voorpagina