• Archief
ANWB komt met garagereviews

ANWB komt met garagereviews

De ANWB introduceert www.anwb.nl/garagereviews. Een website die autobezitters helpt bij de keuze van een garage. Alle garages van Nederland zijn gemakkelijk te vinden op de kaart of op naam en adres. Klanten maar ook garagehouders kunnen reageren op de beoordelingen. Anwb.nl/garagereviews is een platform dat vergelijkbaar is met IENS voor restaurants en Zoover voor reisaanbieders.

Uit ANWB-onderzoek blijkt dat tweederde van de autobezitters eigenlijk weinig zin heeft om naar een andere garage te gaan. Dat verandert alleen als dat eigenlijk niet anders kan. Dat gebeurt bij een verhuizing, de koop van een auto van een ander merk of bij grote ontevredenheid over de geleverde prestaties. Gemiddeld veranderen mensen slechts drie of vier keer van garage in hun leven. Toch zou 80% van de ondervraagden het prettig vinden om garages te kunnen vergelijken.

Voor de autobezitter zijn een aantal zaken van belang; bij de keuze van een garage letten klanten voornamelijk op klantvriendelijkheid, dat afspraken worden nagekomen en de klant voor alle werkzaamheden aan de auto bij de garage terecht kan. Het goede gevoel speelt een belangrijkere rol dan de prijs.

terug naar voorpagina