• Archief
Oost Europa dag  Skoda Museum 11 mei 2014

Oost Europa dag Skoda Museum 11 mei 2014

Liefhebbers van Oost Europese auto’s, motoren en bromfietsen kunnen hun hart ophalen tijdens de Oost Europadag die op 11 maart 2014 wordt gehouden. De dag wordt door een kleine groepje enthousiastelingen georganiseerd. “Het idee werd een aantal jaren geleden geboren en elk jaar hebben we meer bezoekers en deelnemers” volgens een van de initiatiefnemers Piet van Leeuwen. “Tot 2011 hebben we gebruik kunnen maken van een grote kas in Aalsmeer, voor 2012 werd bij het ondertussen weer opgedoekte Roodster Oostblok Automobiel Klassiekers in Dalfsen een alternatieve locatie gevonden”. Voor 2014 heeft de organisatie een prachtige locatie gevonden in de vorm van het nieuwe Skoda Museum in Doornenburg. Op 11 mei zijn merken zoals Trabant, Wartburg, Barkas, Moskvich, Lada, FSO, Volga, GAZ, Skoda en Tatra te zien. Op motoren gebied zijn er de merken MZ, Ural-Dnepr, Jawa en nog meer te zien.

Meer informatie is te vinden op www.pietpruttel.nl

terug naar voorpagina