• Archief
Internationaal Kever Weekend Wanroij 13, 14, 15 juni 2014

Internationaal Kever Weekend Wanroij 13, 14, 15 juni 2014

Het Internationaal Kever Weekend Wanroij wordt op 13, 14 en 15 juni 2014 georganiseerd. De organisatie belooft het weekend der weekenden voor de liefhebber van klassieke Volkswagens. Met naast alles wat een luchtgekoeld Keverhart sneller laat kloppen ook nog sensatie, sfeer en vermaak.

Heb je de smaak van het Internationaal Kever Weekend eenmaal te pakken, dan ben je verkocht. Allerlei evenementen, kamperen en zeer groots opgezette onderdelenmarkt. Velen verwonderen zich over de gemoedelijke sfeer die er tijdens deze drie IKW dagen heerst. Er liepen tijdens de vorige editie toch een slordige 20.000 bezoekers rond op dit evenement! Wanroij is een weekend, met drie dagen feest, maar ook een prima dagje uit voor het hele gezin.

Meer informatie: www.ikwwanroij.nl

terug naar voorpagina