• Archief
Betaaldatum overgangsregeling oldtimers veranderd

Betaaldatum overgangsregeling oldtimers veranderd

Maakt u gebruik van de overgangsregeling voor uw oldtimer? En hebt u daarvoor een rekening ontvangen? In de brief bij deze rekening staat dat u uiterlijk 19 april 2014 de motorrijtuigenbelasting voor uw oldtimer betaald moet hebben. Dit is niet juist. U moet uiterlijk 1 mei 2014 de motorrijtuigenbelasting betaald hebben. Dit laat de Belastingdienst via een bericht op de website weten.

Als u voldoet aan de voorwaarden voor de overgangsregeling, ontvangt u vanaf eind maart automatisch bericht en een acceptgiro. Als u de belasting met deze acceptgiro betaalt, neemt u deel aan de overgangsregeling. Als u de belasting niet betaalt met deze acceptgiro, neemt u niet deel aan de overgangsregeling. U betaalt dan het normale tarief.

Kijk ook op: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/nieuws/betaaldatum_overgangsregeling_oldtimers_veranderd

terug naar voorpagina