• Archief
RT37 Robin Hood Rally 18 mei 2014

RT37 Robin Hood Rally 18 mei 2014

Op 18 mei 2014 vindt de 4e editie van de RT37 Robin Hood Rally plaats. De RT37 Robin Hood Rally is een oriëntatierit voor klassiekers van vóór 1980 en cabrio’s en sportauto’s vanaf 1980 door onze prachtige Brabantse regio, georganiseerd door Tafelronde 37 Eindhoven. De Rally wordt professioneel uitgezet.

U rijdt aan de hand van een competitief en gedetailleerd routeboek. De route leidt u langs prachtige locaties, voert u met name over secundaire en door velen vergeten binnenweggetjes. Het sportieve aspect bij de RT37 Robin Hood Rally wordt genuanceerd middels controles (zonder lasergun) langs de route en u onderweg vragen en opdrachten dient op te lossen. Uiteraard vindt een en ander plaats in een uitermate sociale en ongedwongen sfeer waarin u gemakkelijk contacten kunt leggen met andere deelnemers.

De start, als ook de finish, vindt uiteraard plaats in een passende en stijlvolle entourage, te weten bij de lokale Maserati verdeler, gelegen aan de Pietersbergweg te Eindhoven. Na de koffie, charmant begeleid door vers gebakken taart, een woord van welkom en hoogstwaarschijnlijk wat laatste mededelingen over de route, wordt er gestart op volgorde van een startlijst. Niet alleen rond de start, maar ook tijdens de lunch en later tijdens de borrel en het diner is er ruim voldoende toezicht op de geparkeerde bolides.

U wordt tijdens het relaxte touren vergast op een mooi stuk van ons Brabantse land. Na het de gehele ochtend toepassen van uw zicht, wordt uw zintuig smaak tijdens de lunch op de proef gesteld. Daarna rijden we via een aantrekkelijke route, terug naar de locale Maserati verdeler, alwaar borrel, diner en prijsuitreiking plaats zullen vinden.

De RT37 Robin Hood Rally is bedoeld om financiële steun te bieden aan Goede Doelen. De opbrengst komt dit jaar voor het grootste deel ten gunste van de Hoogvliegersdag te Budel, georganiseerd door Tafelronde 37 Eindhoven in samenwerking met Stichting Hoogvliegers. Op deze dag worden ernstig zieke kinderen een fantastische dag bezorgd, door ze een heuse vlucht te laten maken in het Brabantse luchtruim in diverse vliegtuigen.

Meer informatie: www.rt37.nl .

W

terug naar voorpagina