• Archief
6e Go Rally 16 mei 2014

6e Go Rally 16 mei 2014

Op 16 april organiseert Classic Events samen met Dusseldorp de 6e GO Rally, de gezellige businessrally voor ondernemers! De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s.

De dag begint bij Dusseldorp in Apeldoorn waar de deelnemers een heerlijk ontbijt krijgen aangeboden! Warme Croissants, gekookte eitjes, verse jus d’orange en sterke koffie zullen ervoor zorgen dat de deelnemers met een goedgevulde maag de rally kunnen starten. Tijdens het ontbijt worden de equipes welkom geheten en gebrieft. Na de start loopt de route in oostelijke richting, na de uitgebreide lunch voert de rally langs diverse korte stops weer terug naar Apeldoorn. De finish is op het prachtige Paleis Het Loo waar we u bij de stallen en onder het genot van een hapje en drankje de winnaar bekend zullen maken.

Meer informatie: www.classicevents.nl

terug naar voorpagina