• Archief
2e VHM Vallei Rally 9 juli 2014

2e VHM Vallei Rally 9 juli 2014

Op 9 Juli 2014 organiseert Classic Events samen met VHM ABC de 2e VHM Vallei Rally, de gezellige businessrally voor ondernemers! De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s.

De dag begint met een ontvangst en sterke koffie wat ervoor zal zorgen dat alle deelnemers wakker aan deze enerverende dag beginnen! Tijdens de koffie worden de equipes welkom geheten en uitgebreid gebrieft. Waar de altijd weer verrassende route de deelnemers dit keer naar toe zal leiden blijft nog even geheim! Wel willen we alvast de finish verklappen want die zal zijn bij het unieke Rhesidence Rhenen waar onder het genot van een hapje en drankje de prijzen worden uitgereikt.

Meer informatie: www.classicevents.nl

terug naar voorpagina