• Archief
Noord Hollands Oldtimer Festival 1e en 2e paasdag 20 en 21 april 2014

Noord Hollands Oldtimer Festival 1e en 2e paasdag 20 en 21 april 2014

Tijdens het paasweekend van 20 en 21 april 2014 wordt voor de 29e keer het Noordhollands Oldtimer Festival gehouden. Het festival heeft de beschikking over 9 hallen in Venhuizen. Voldoende ruimte dus voor vele originele oldtimer en exclusieve auto’s, diverse oude motoren, scooters, bromfietsen en tractoren aangevuld met een grote onderdelenbeurs, speciale kleding en alleen leuke snuisterijen. Op het buitenterrein is ‘steile wand race’ en een grote Harley Davidson motorshow. Tel daarbij op LIVE Rock ‘n Roll muziek (door originele R&R band !), continue – Entertainment Show o.l.v Master Harold en LIVE dansshows (Rock & Roll/Tango/Salsa) en weekend is compleet. Natuurlijk ontbreekt een gezellige bar met groot zitterras voor een kopje koffie/drankje met uitzicht op het grote podium niet.

Meer informatie: www.oldtimerfestival.nl

terug naar voorpagina