• Archief
12e Kiwanis Classic Car Tour 18 mei 2014

12e Kiwanis Classic Car Tour 18 mei 2014

Op 18 mei 2014 houdt Kiwanis Enschede Usselo voor de twaalfde keer haar Classic Car Tour. De tocht voert de deelnemers langs landelijke wegen door de mooiste streken in het Nederlands-Duitse grensgebied. Over de keuze van de route waren de deelnemers aan de vorige ritten
zonder uitzondering erg enthousiast. De navigatie gaat met het zeer eenvoudige bolletje-pijltje systeem. De organisatie geeft hier graag uitleg over als u hier geen ervaring mee heeft. Deelname staat open voor auto’s tot en met bouwjaar 1985.

Ook dit jaar is de opbrengst van deze tour weer bestemd voor een goed doel.

Voor nadere informatie en een inschrijvingsformulier kunt u terecht op: www.kiwanis-enschede-usselo.nl.

terug naar voorpagina