• Archief
30e DREAMCAR International oldtimerbeurs 20 en 21 december 2014

30e DREAMCAR International oldtimerbeurs 20 en 21 december 2014

Een musical dit jaar in de Nekkerhal betekent dat Dreamcar International na 24 jaar Mechelen noodgedwongen moet verhuizen. Na lang zoeken is een locatie gevonden die nog groter is. De 30e editie vindt plaats op 20 en 21 december op dezelfde plaats en datum als waarop ooit de eerste editie van deze beurs met oldtimers en droomauto’s werd georganiseerd, in Kortrijk Xpo.

Rolls Royce, Ferrari, Porsche: deze droomwagens zullen er natuurlijk zijn op Dreamcar International in Kortrijk Xpo op 20 en 21 december, maar ook de gewone klassieke auto die een haalbare droom voor velen vertegenwoordigen. Dreamcar International is dit jaar 2014 aan zijn 30e editie toe. Het is ook een moment om stil te staan bij de geschiedenis van de fiets met een collectie fietsen uit de periode 1865-1970. Welke fietsen bestonden er bv tijdens 14-18 of 40-45? Afgelopen jaar won de club met Amerikaanse auto’s uit de jaren 40 en 50 de Dreamcar Trophy. Dit is een voorbeeld van de heel eigen aantrekkingskracht van de oldtimerbeurs Dreamcar International. Dank zij de inzet van vele oldtimerclubs wordt gezorgd voor een aantrekkelijke show. Zowel kenners als gewone bezoekers komen aldus aan hun trekken.

Daarnaast vindt u er ook alles wat u op een oldtimerbeurs mag verwachten: oldtimers en droomauto’s uit een eeuw autogeschiedenis, autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto’s zonder de automobilia te vergeten. Zowel de handelaar als de particulier kan hier terecht voor het ruilen of verkopen van zijn onderdelen, miniaturen, autofolders of zijn oldtimer 1/1.

Meer informatie: www.oldtimerdreamcar.com

terug naar voorpagina