• Archief
Dutch National Triumph Day 20 juli 2014

Dutch National Triumph Day 20 juli 2014

Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ heeft in 2013 echt nationale allure gekregen. Het succesvolle evenement wordt ook 2014 weer georganiseerd, wederom door de vier Triumph clubs in Nederland; Club Triumph Holland, TR Club Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland, samen goed voor circa 3.000 verenigde oldtimer liefhebbers van het merk Triumph en Standard, alsmede hiervan afgeleide automobielen.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. In 2013 werden er circa 600 verwelkomd door de organiserende clubs; een veel grotere opkomst en daarmee heeft het bewezen dat hieraan behoefte is. Want niet alleen zijn alle clubleden van de vier clubs welkom, maar uiteraard ook iedereen die geen lid is van een Triumph club maar dit merk een warm hart toedraagt. Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma. Het belooft een bijzondere dag te worden voor iedereen die de Britse klassieker Triumph wil zien, horen en voelen…

Het blijft een zomers evenement en vindt plaats op zondag 20 juli. Ook dit jaar weer op de sfeervolle locatie van Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225), routebeschrijving op www.beukenrode.nl. Landgoed Beukenrode huisvest het centraal gelegen Jachthuis, in de 19e eeuw gebouwd in Italiaanse neorenaissancestijl, omringd door een parkachtige aangelegde tuin met vijver. Prima bereikbaar via de A12, afslag 20.

DNTD 2014 begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Meer informatie: http://dntd.triumph.nl/

terug naar voorpagina