• Archief
CitroMobile Expo Haarlemmermeer 3 en 4 mei 2015

CitroMobile Expo Haarlemmermeer 3 en 4 mei 2015

In 2013 is CitroMobile door meer dan 9.000 Citroënliefhebbers uit alle windstreken bezocht. Aan de beurs hebben 160 internationale standhouders deelgenomen op 14.000 m² beursvloer, met uitgebreide marchandise, voor ieder wat wils. Voor 2013 staat CitroMobile natuurlijk ook weer op de agenda, dit jaar wordt het evenement op 3 en 4 mei gehouden.

CitroMobile biedt activiteiten voor het hele gezin. Zo zijn er verschillende kinderactiviteiten, live muziek, een Citroënbioscoop en een Parijs terras om van het mooie weer en klassieke Citroëns te genieten. Het thema voor 2014 zal zijn: “20 CitroMobielen”.

CitroMobile vindt plaats in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Parkeren is gratis. Rondom EXPO Haarlemmermeer is een overzichtelijk parkeerterrein voor meer dan 3.000 Citroëns.

Meer informatie is te vinden op www.citromobile.nl

terug naar voorpagina