• Archief
5e Authentieke Dag Vreeswijk 6 september 2014

5e Authentieke Dag Vreeswijk 6 september 2014

Op zaterdag 6 september wordt voor de 5e keer een Authentieke Dag georganiseerd in het historische schippers- en sluizendorp Vreeswijk. Deze Authentieke Dag markeert de start van de Vreeswijke Septemberdagen. Op deze dag staan oude vervoersmiddelen centraal en worden vroegere ambachten en gebruiken gedemonstreerd.

Vanwege het eerste lustrum belooft dit jaar een extra leuke dag te worden, omdat de organisatie zoekt naar extra bijzondere authentieke voertuigen en ambachten en tevens worden deze keer bijzondere programmaonderdelen toegevoegd.

De organisatie nodigt bezitters van authentieke vracht- en personenauto’s, motorfietsen, tractoren en bromfietsen uit om aan deze dag deel te nemen met onder andere een mooie rondrit van ca. 60 km (tractoren ca. 30 km) door de Lopikerwaard.

Voor informatie en inschrijven voor deelname kunt u terecht op de website www.activiteitenvreeswijk.nl

terug naar voorpagina