• Archief
3e Youngtimer Event Ulft 15 juni 2014

3e Youngtimer Event Ulft 15 juni 2014

Op zondag 15 juni 2014 (vaderdag!) organiseert Forever Young de derde editie van het Youngtimer Event in Ulft. Het DRU Industriepark in Ulft en de aangrenzende weide worden weer omgetoverd tot een youngtimer walhalla, maar als kloppend hart de SSP Hal. Naast de SSP Hal met een oppervlakte van 5000m2, zullen er meer dan 1000 youngtimer expo plaatsen worden gereserveerd tussen de zeven Rijksmonumenten op het DRU Industriepark. De parkeerweide voor bezoekers kent een oppervlakte van zo’n 30 hectare en biedt plaats aan ongeveer 20.000 auto’s. Op het evenement vindt de bezoeker meer dan 1000 auto’s uit de jaren ’80 & ’90. Van Fiat Panda tot Ferrari Testarossa, van BMW 750iL tot VW Golf, en van Citroen CX tot Volvo 780. Er zal een grote youngtimer parking worden ingericht, waar bezoekers hun youngtimer gratis kunnen tentoonstellen. Een leuke en laagdrempelige manier om elkaar youngtimer te bewonderen! Op het DRU Industriepark zullen youngtimer staan opgesteld van clubs en auto’s bestemd voor verkoop.

Meer informatie via: http://youngtimerevent.com/

terug naar voorpagina