• Archief
2-daagse Oldtimerbeurs ‘Het oude Autotron’ Pinksteren 5 en 6 juli 2014

2-daagse Oldtimerbeurs ‘Het oude Autotron’ Pinksteren 5 en 6 juli 2014

Na het succes van vorig jaar wordt de jaarlijkse open dag ook dit jaar weer gehouden in samenwerking met De Voorste Venne te Drunen. Tijdens de Oldtimerbeurs ‘Het oude Autotron’ georganiseerd. De Voorste Venne (het oude Autotron) te Drunen zal nog een keer worden omgetoverd tot automuseum en het op 5 en 6 juli 2014 in het teken staan van oldtimers. Denk daarbij ook aan een onderdelen markt, automuseum, oude films, foto materiaal, muziek uit de oude doos en de tourrit van Oldtimerclub de Langstraat met de verkiezing van de mooiste oldtimer. Natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten. Op zondag 6 juli zal er een tourrit gereden worden.

Meer informatie: www.ocdl.nl

terug naar voorpagina