• Archief
27e Oldtimerdag Vianen 21 juni 2014

27e Oldtimerdag Vianen 21 juni 2014

De Oldtimerdag Vianen wordt gehouden in het fraaie historische centrum van het kleine stadje aan de Lek. Bij het zien van zoveel oude voertuigen geeft dit het beeld alsof de tijd heeft stilgestaan. Het kleine en intieme stadshart is een unieke locatie waar de voertuigen een “acte de presence” zullen geven, alvorens men vertrekt voor een toertocht door de regio. Bij de start van de toertocht zal een rijdende Mercedes Benz Patentwagen uit 1884 te zien zijn.

De Oldtimerdag is in 27 jaar uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste oldtimerevenementen in ons land. Ruim 300 oldtimers met een grote diversiteit als ook het zeer hoge niveau van de oldtimers, maakt de dag uniek. Er komen jaarlijks unieke voertuigen die zelden op de weg te zien zijn.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerdagvianen.nl

terug naar voorpagina