• Archief
IJsselvallei Classics Tweede Pinksterdag 9 juni 2014

IJsselvallei Classics Tweede Pinksterdag 9 juni 2014

Lionsclub Deventer IJsselvallei houdt vanaf de Brink in Deventer op Tweede Pinksterdag weer een IJsselvallei Classics: een toertocht voor klassieke auto’s (auto’s die 15 jaar of ouder zijn). De traditionele IJsselvallei Classics beleeft zijn achtste editie op Tweede Pinksterdag maandag 9 juni 2014. Voor de tweede keer in de historie is de start niet op de Brink in Deventer. Die is vanwege de jaarlijkse zomerkermis niet beschikbaar. De organisatie heeft echter een prachtig alternatief: het Havenkwartier in Deventer waar oude traditie en nieuw elan bij elkaar komen.

De opbrengst van de Classics 2014 gaat naar het schooltuinenproject van Milieucentrum Uelebelt in Deventer en naar een dag uit voor een patiëntengroep van Dimence.

Meer informatie is te vinden op: www.lionsclassics.nl

terug naar voorpagina