• Archief
Oldtimer Weekend Groede 13 – 15 juni 2014

Oldtimer Weekend Groede 13 – 15 juni 2014

De Groese Papvretersrit in een korte tijd uitgegroeid tot een oldtimerweekend. Met twee toertochten voor tientallen oude legervoertuigen en tientallen burger-oldtimers is er inmiddels zelfs een stichting speciaal voor dit evenement opgericht. De stichting stelt zich ten doel in het tweede weekeind van juni op zaterdag oude legervoertuigen, tractoren en brommers en op zondag oude personenwagens en motoren door de streek te laten rijden. Tijdens het hele weekend staan bovendien diverse festiviteiten gepland.

De stichting heeft in de notulen laten vastleggen dat ze zich in blijft spannen voor goede doelen, ook voor 2014 zijn er weer een aantal goede doelen geselecteerd.

Meer informatie is te vinden op: www.groesepapvretersrit.com

terug naar voorpagina