• Archief
Super Car Sunday en Viva Italia TT Circuit Pinksterzondag 8 juni 2014

Super Car Sunday en Viva Italia TT Circuit Pinksterzondag 8 juni 2014

Op Pinksterzondag oog in oog staan met supercars als Mercedes SLR Stirling Moss, Lamborghini Aventador, Porsche 918 Spyder, La Ferrari, MacLaren P1 of Ferrari 458 Speciale? Dat kan je zomaar overkomen als 1e Pinksterdag op het TT Circuit Assen rondloopt tijd de Super Car Sunday. Een nieuw spectaculair evenement dat draait om de meest exclusieve supercars en vindt plaats op het TT Circuit Assen. Wat kun je verwachten? We hebben al een heel rijtje genoemd, voeg daar iconen als de Ferrari F50, Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT, Jaguar XJ220 en Bugatti EB110 aan toe, evenals de eerste Supercars, zoals de Lamborghini Countach en de Ferrari Testarossa en je hebt een aardig beeld. De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock op het TT Circuit komen ook in actie op het circuit.

De Super Car Sunday vindt tegelijk plaats met het bekende event Viva Italia! Op de linkerpaddock staan meer dan 100 Super Cars. Viva Italia zal zich concentreren op de rechterpaddock en daar kun je meer dan 1.000 Italiaanse schonen verwachten. Het circuit zelf zal verdeeld zijn in showblokken voor Viva Italia en enkele hotlap sessies voor de Supercars. Natuurlijk zijn er Pinksterzondag meer Italiaanse supercars dan ooit! De LaFerrari, F40, F50, diverse 458, 599GTO, maar ook de Lamborghini Miura en tal van Aventadors. Ook de oldtimers zijn niet vergeten, zo zal een Ferrari Daytona te zien zijn op de paddock. De (inter)nationale clubs gericht op Italiaanse auto’s presenteren zichzelf en hun auto’s op de paddock op toegankelijke wijze aan het publiek.

Meer informatie op: www.supercarsunday.nl en www.viva-italia.nl

terug naar voorpagina