• Archief
Historie op de Veluwe herleeft 12 en 13 juli 2014

Historie op de Veluwe herleeft 12 en 13 juli 2014

Op op 12 en 13 juli vindt de “Historie op de Veluwe herleeft” editie 2014 plaats. Als vanouds wordt de nodige ruimte gereserveerd voor het uitstallen van de vele verschillende soorten oldtimers zodat deze door iedereen kunnen worden bewonderd. Hierbij bestaat een groot deel van de oldtimers uit agrarische voertuigen, maar daarnaast zijn ook vrachtwagens, auto’s, motoren, stoommachines en brommers te zien op de show. Voor iedereen die oude tijden wil laten herleven.

Ook dit jaar nemen enkele oldtimerclubs de show in hun tourprogramma op, worden er diverse demonstraties gegeven, onder andere op de zondag een roofvogelshow en is de organisatie druk doende om enkele aparte bezienswaardigheden naar de show te trekken. Het marktgedeelte bevat een uiteenlopend aanbod aan onderdelen, gebruiksartikelen en andere hobby-zaken, zodat een ieder lekker kan rondsnuffelen. De innerlijke mens kan worden verzorgd in onder andere de consumptietent en ook voor de kinderen valt er weer genoeg te zien en te doen.

Dit gezellige familie-evenement vindt plaats in het buurtschap Zuuk in de Gemeente Epe aan de Korte Spiekerweg /Zuukerenkweg (e.e.a. wordt duidelijk met borden aangegeven). Openingstijden: zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie via www.scv-oldtimers.nl

terug naar voorpagina