• Archief
Oldtimerdag Friese Ballonfeesten 27 juli 2014

Oldtimerdag Friese Ballonfeesten 27 juli 2014

Tijdens de Friese Ballonfeesten in Joure wordt op zondag 27 juli weer de oldtimerdag georganiseerd. De baan wordt dan omgetoverd tot een heus openluchtmuseum, waar voertuigen zoals auto’s en motoren, uit diverse periodes van onze geschiedenis centraal staan. Ook zijn er tractoren, stationaire motoren en machines te bezichtigen. Na de toch al succesvolle Oldtimerdagen van de afgelopen 28 jaar, zal de Oldtimerdag 2014 een nog spectaculairder programma gaan bieden. Diverse nieuwe programmaonderdelen gaan er voor zorgen dat het op zondag 27 juli wordt als nooit tevoren. Een dag vol actie voor jong en oud, en dat alles in het teken van waar deze dag voor bedoeld is: “oldtimer liefhebbers”. Brandweer, politie en ambulance zorgen voor een spectaculaire hulpverleningsdemonstratie. Voor de kinderen zijn er onder andere optredens en workshops bij Circus Salto met Clown Sander.

Meer informatie: www.ballonfeesten.nl

terug naar voorpagina