• Archief
Roteryrally Rotaryclub Zwijndrecht Waal & Devel 20 september 2014

Roteryrally Rotaryclub Zwijndrecht Waal & Devel 20 september 2014

Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel organiseert op 20 september 2014 voor de 12e keer deze puzzelrit, deze keer ten behoeve van Hulphond Nederland. Deze stichting leidt hulphonden op voor mensen met uiteenlopende handicaps zoals motorische beperkingen en epilepsie. Deze puzzelrit u een bijzonder gezellige en verrassende dag. U kunt meedoen in uw eigen ‘gewone’ auto of cabrio in de Tourklasse, of in uw ‘classic car’ (ouder dan 25 jaar) in de Vintageklasse. Net als twee jaar geleden zal de rit uit twee delen bestaan: eerst een (bolletje-pijltje) puzzelrit gevolgd door een zogenaamde “pijlen kortste route” parcours. De uitzetters hebben toegezegd dat ook de ongeoefende rijders deze uitgezette route geheel zullen kunnen uitrijden.

Meer informatie: www.rotaryrally.nl

terug naar voorpagina