• Archief
21e Oldtimerdag Voorschotense Oldtimer Vereniging 14 september 2014

21e Oldtimerdag Voorschotense Oldtimer Vereniging 14 september 2014

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert zondag 14 september 2014 de 21ste Oldtimerdag Voorschoten tijdens het jaarlijkse Weekend van Voorschoten. Op deze dag zijn weer de meest mooie en bijzondere klassieke voertuigen (auto’s, motoren en bromfietsen) te bewonderen in de prachtige oude dorpskern van Voorschoten. Dit jaar is er bijzondere aandacht aan de oldtimers ouder dan 40 jaar die in de Voorstraat worden gepresenteerd. Maar ook de “Youngtimers” krijgen uiteraard een mooi plekje en wel op het pleintje bij de Molenstraat!

Heeft u een oldtimer en wilt u deze dag meebeleven, meldt u dan voor 10 september aan via de website van de V.O.V.: www.vovnieuws.nl. Op de website is ook meer informatie over de dag te vinden. In de ochtend wordt er een toerrit in de omgeving gereden, waarna de klassieke auto’s, motoren en bromfietsen worden geshowd in het centrum van Voorschoten. Elke deelnemer ontvangt behalve een rallyschild, tevens een aandenken aan deze dag. Ook zijn er mooie prijzen te winnen voor degenen met de mooiste, meest bijzondere of aparte oldtimer.

terug naar voorpagina