• Archief
8e Oldtimerdag Appelscha 20 september 2014

8e Oldtimerdag Appelscha 20 september 2014

Met vele oude vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, motoren, auto’s, solexen, legervoertuigen, caravans, campers, fietsen, brommers en stationair draaiende motoren van het bouwjaar 1900 tot 1986 belooft de Oldtimerdag Appelscha ook in 2013 weer, zoals de organisatie het beschrijft, de “mooiste dag van het jaar” te worden. In 2013 waren er niet minder dan 3.300 voertuigen aanwezig die werden bewonderd door ruim 35.000 bezoekers. Zo zijn onder meer de Simca club Nederland, Citroën club Nederland, Brommer Club Nederland, Lamborghini club Nederland, Citroën Nederland, Mercedes Benz Club, Toyota Club Nederland, Citroen HY campers, Hymer 550/660, Pipowagens, mini kermis, draaiorgels, draaiorgels, stationaire motoren, oude fietsen, motoren en legervoertuigen vertegenwoordigd.

Daarnaast op het terrein: een stoomdraaimolen, draaiorgels, een stoomtreintjes, kleine stoomwalsen, dorsmachines en nog heel veel andere zaken. Ook zal er een jaarmarkt zijn met meer dan 120 marktkramen waar alles wat gerelateerd is aan antieke voertuigen te krijgen zal zijn, zoals schaalmodellen, poetsmiddelen, reclameborden, kleding, enzovoort. Uiteraard zullen er ook clubs van antieke voertuigen aanwezig zijn. Het evenement is het grootste Oldtimerevenement wat gratis toegankelijk is.

Meer informatie via: www.oldtimerdagappelscha.nl

terug naar voorpagina