• Archief
Internationaal Classic USA car treffen 7 september 2014

Internationaal Classic USA car treffen 7 september 2014

Op zondag 7 september 2014 vindt er in Reuver het Internationaal Classic USA Car treffen plaats. Dat betekent: veel chroom, grote staartvinnen en vooral Amerikaanse sleeën en muziek uit de 50-60er jaren. Kortom: alle ingrediënten die herinneringen zullen oproepen aan de cultuur van de fifties-sixties van de vorige eeuw. Ook dit jaar op het evenemententerrein De Paardenvriend in Reuver.

Het evenement is gratis te bewonderen voor bezoekers en uiteraard voor bezitters van een Classic USA Cars tot en met bouwjaar 1978, Sorry: No Vans, Customs, or Hotrods. De hele dag live muziek en dans. Natuurlijk staan er diverse verkoop stands met aanverwante artikel. In Reuver kunt u tevens terecht voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er ook volop vertier.

Meer informatie is te vinden op: www.cadillac1962.nl

terug naar voorpagina