• Archief
19e Oldtimer & Classic beurs Leek 10, 11 en 12 oktober 2014

19e Oldtimer & Classic beurs Leek 10, 11 en 12 oktober 2014

De 19e Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek zal er totaal anders uitzien dan de vorige editie. Van vrijdag 10 t/m zondag 12 oktober 2014 wordt er mooie en gezellige beurs georganiseerd. Een groot aantal clubs gaat dan ook deelnemen aan de 19e Oldtimer & Classic Beurs. Om heel veel fantastische exemplaren weer aan u te laten zien. Motoren, Oldtimers en bromfietsen. En natuurlijk de vele verhalen die er aan verbonden zijn. En ook in 2014 komen er weer een paar nieuwe clubs bij.

Prachtige oldtimers en motoren zijn inmiddels toegezegd. Zowel vooroorlogs als tot in de jaren ’80 zullen te zien zijn. Ook een aantal oldtimer fietsen zijn er. Veel verscheidenheid en diversiteit en steeds weer wat anders op de beurs dat is ons motto. En uiteraard veel gezelligheid en sfeer.

Alle ruimtes van sportcentrum Leek zullen dan ook weer gevuld zijn( 8.500 m2) met van alles en nog wat op gebied van Oldtimers, motoren, bromfietsen. Ook weer veel standhouders zullen aanwezig zijn met onderdelen, miniaturen, documentatie, gereedschap enz. enz.

Zoals het er nu naar uitziet zal er een gezamenlijke stand komen van Franse automerken gepresenteerd in typische Franse sferen. Ook de Engelse merken worden bij elkaar gepresenteerd. Nieuw op de beurs is DKW met oldtimers, motoren en bromfietsen. En nog veel meer. De organisatie is volop bezig om er weer een mooie beurs van te maken. Kortom er gebeurd weer van alles op de 19e editie van de Oldtimer & Classic Beurs te Leek.

Meer informatie: www.oldtimerleek.nl

terug naar voorpagina