• Archief
Rock Around the Jukebox Autotron 11 en 12 oktober 2014

Rock Around the Jukebox Autotron 11 en 12 oktober 2014

Liefhebbers van de jaren ’50, ’60 en ’70 kunnen zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2014 alvast in hun agenda aankruisen. Dan staat namelijk het evenement ‘Rock Around the Jukebox’ op het programma bij Autotron Rosmalen.

‘Rock Around the Jukebox’ doet vermoeden dat alleen jukeboxen de klok slaan op Autotron Rosmalen. Natuurlijk zijn deze machines de hoofdrolspelers van dat weekend, maar wat te denken van de bijbehorende hebbedingetjes uit de jaren ’50, ’60 en ’70, zoals kleding, meubels en flipperkasten. Met als klapstuk vinden er ook live-optredens plaats van The Rocking Navigators, Tjendol Sunrise, The Wieners en Them Lewis Boys.

Ook voor de liefhebbers van muziek op vinyl is Rock Around the Jukebox natuurlijk ‘the place to be’. Duizenden oude singles en lp’s zijn in de aanbieding bij de vele kramen.

Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina