• Archief
Triumph Onderdelendag – Expo Houten 9 november 2014

Triumph Onderdelendag – Expo Houten 9 november 2014

Op zondag 9 november 2014 is het weer zover: de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland!
Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC), TR Club Holland (TRCH) en voor het eerst ook de Stag Club Nederland (SCN). De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Vele bekende handelaren uit binnen- en buitenland zijn aanwezig, vaak met aantrekkelijke beursaanbiedingen. Ook zijn er veel particulieren en Triumph Clubleden die van deze gelegenheid gebruik maken om van hun overbodige spullen af te komen. De onderdelendag is dus de uitgelezen plaats om je ontbrekende onderdelen voor je Triumph te scoren, voor leuke prijzen. Maar ook om het weer kwijt te kunnen aan een van de enthousiaste leden. Daarnaast is er gereedschap, new old stock en gebruikte onderdelen en zijn er restauratie bedrijven aanwezig die ook deel restauraties aan uw Triumph kunnen uitvoeren of zelfs het (groot) onderhoud kunnen doen. Dit is prettig omdat er steeds minder kennis, van klassieke Triumph’s, is bij de huidige garagisten. Deze bedrijven zorgen ervoor dat u probleemloos van uw Triumph kan genieten. Net als vorig jaar mogen de handelaren met auto en aanhangers naar binnen en deze kunnen ook blijven staan. Dat scheelt een hoop gesjouw en gedoe.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om onderdelen, het is ook een gezellige meeting waar je met elkaar kan praten en discussiëren over Triumphs of andere dingen. Er is gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen. Dus ook als je niets nodig hebt, is een bezoek aan de Onderdelendag zeker de moeite waard! Zelfs aan de vrouwen is gedacht, net als bij de Dutch National Triumph Day zullen er weer kramen en stands zijn waar ze van harte lust kunnen shoppen. Vorig jaar bleek al de meerwaarde van het verbeterd restaurant gedeelte met terras en zitplaatsen. Dus lekker genieten van een kopje koffie, sandwich of een scone en meteen je gescoorde onderdelen doornemen met je vrienden.

Vanzelfsprekend zijn de clubshops aanwezig; ook voor eventuele technische support. Met zoveel techneuten bij elkaar blijft er geen probleem onopgelost.

De Onderdelendag wordt georganiseerd in de grote hal nr 2, voor ons een grotere hal, van Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Expo Houten is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Expo complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis.

De entreeprijs is voor leden van CTH/TSC/TRCH/SCN € 5,00 p.p. en voor niet-leden € 10,00 p.p. Vrouwen betalen dezelfde prijs als hun partner en hun kinderen tot 16 jaar zijn natuurlijk GRATIS. Korting alleen op vertoon van geldig lidmaatschapspas.

Meer informatie is te vinden op: www.triumph.nl/cth/

terug naar voorpagina