• Archief
10e De Elburgsche Poorte 29 maart 2015

10e De Elburgsche Poorte 29 maart 2015

Automobielclub “de Ellerijders” organiseert als sinds 1972 oriëntatie-, puzzel- en kaartleesritten. Sinds 2006 organiseert de Automobielclub “de Ellerijders” ook een kaartleesrit speciaal voor oldtimers, ‘De Elburgsche Poorte’. Na een succesvolle uitvoering in 2014 organiseert de Automobielclub “de Ellerijders” uit Elburg (NL) op zondag 29 maart 2015 alweer voor de 10e keer De Elburgsche Poorte. Dit is een ontspannen, dagvullende kaartleesrit voor zowel:

a) klassieke auto’s die vóór 1 januari 1979 op kenteken moeten zijn gezet,

als ook voor

b) niet-klassieke auto’s, zogenaamde youngtimers, welke in een afzonderlijk klassement zijn ondergebracht.

Voor geïnteresseerden: deze rit telt ook mee voor het NRF Kampioenschap voor Klassiekers.
Uiteraard dienen de auto’s APK goedgekeurd te zijn.

Ook deze keer rijden de deelnemers natuurlijk weer een prachtige route, De Elburgsche Poorte 2015 leidt de deelnemers over de natuurrijke en rustieke wegen van de Veluwe en een ander deel van Gelderland.

Sportklasse: diverse kaartleessystemen (equipes met ervaring).
Toerklasse : gemakkelijke kaartleessystemen (bestuurders en navigators met weinig of geen ervaring, alsmede gelegenheidsrijders). Vóór de start van de rit zal extra uitleg worden gegeven over het hoe en wat van het kaartlezen.

Startgeld : € 125,= per equipe (= bestuurder + navigator), inclusief onder andere een lunch- en een dinerbuffet. Het startgeld dient bij de inschrijving te worden overgemaakt (zie onderstaande link naar website).

Voor inschrijving en/of verdere informatie kunt u terecht op www.ellerijders.nl

De organisatie verwelkomt u graag op 29 maart 2015 bij de start in Restaurant & Partycentrum “de Haas”, Jufferenstraat 21 in Elburg, waar ook de finish is.

terug naar voorpagina