• Archief
InterClassics & TopMobiel 8 t/m 11 januari 2015

InterClassics & TopMobiel 8 t/m 11 januari 2015

Vanaf donderdag 8 januari tot en met zondag 11 januari 2015 vindt het grootste oldtimer evenement van de Benelux weer plaats in MECC Maastricht. De mooiste klassiekers vindt u terug op de beursvloer. Het aanbod wordt volledig gemaakt door onderdelen, automobilia en alles wat daarmee te maken heeft. In TopMobiel vindt u het exclusieve gedeelte hiervan. Het enorme aantal van bijna 30.000 bezoekers tijdens de 2014 editie heeft de organisatie doen besluiten om een extra preview dag voorafgaand aan de beurs (donderdag) te houden. De beurs omvat nu dan ook vier in plaats van drie dagen. Tijdens deze exclusieve preview dag hebben bezoekers de eerste kans om de beursvloer te betreden. Met de extra beursdag streeft de organisatie naar een spreiding van het groeiend aantal bezoekers.

De thema’s voor 2014 zijn “Grand Prix Klassiekers” en 80 jaar Jaguar. In samenwerking met de Historische Auto Ren Club (HARC) en de Historic Grand Prix te Zandvoort, wordt het hoofdthema Grand Prix Classics gepresenteerd met een uitgebreide en exclusieve collectie van Grand Prix klassiekers. Tweede thema is 80 jaar Jaguar. In samenwerking met de Jaguar Daimler Club Holland (JDCH) wordt het 80-jarig bestaan van het Engelse merk gevierd.

Genoeg redenen dus om weer een bezoek te brengen aan Maastricht in het begin van het nieuwe jaar. Meer informatie op: www.ic-tm.nl

terug naar voorpagina