• Archief
Aircooled Winterfest Rosmalen 3 en 4 januari 2015

Aircooled Winterfest Rosmalen 3 en 4 januari 2015

Na 22 editie wordt het Kever Winter Festijn vanaf 2015 het Aircooled Winterfest en verhuist het evenement vanuit het M.E.C.C. Maastricht weer terug naar het Autotron in Rosmalen. De organisatie van de beurs is overgedragen aan organisatiebureau 402 Automotive. Het blijft het grootste luchtgekoelde indoor evenement waar je als liefhebber van de klassieke Volkswagen elk jaar opnieuw naar uitkijkt. Op zaterdag en zondag wordt het Autotron omgetoverd tot een gezellige VW markt (onderdelen en auto’s te koop), clubs en onder andere een Expoplein met bijzondere modellen uit privécollecties. U kunt genieten van de mooiste, meest unieke en top gerestaureerde auto’s waaronder een Wendler, een Beutler Porsche en een Hebmüller cabrio.

Meer informatie is te vinden op: www.aircooledwinterfest.nl

terug naar voorpagina