• Archief
Rally van het Oerlandschap 2 mei 2015

Rally van het Oerlandschap 2 mei 2015

In 2015 kent de Rally van het Oerlandschap een unieke opzet. Er is een spannende klassementsproef in de ritten ingebouwd. Het is de organisatie gelukt om hiervoor een afgesloten tracé te bemachtigen. Op het landgoed ‘Watersley’ hebben ze een echte ‘hill climb’ kunnen realiseren. Daarom heet deze zesde editie van de rally ‘De Slag Bij Watersley’. Twee prachtige manches over spannende rallywegen in een adembenemend landschap, met een ‘hill climb’ die naadloos ingeweven is. Het gaat vooral om behendigheid. Tijdens de rallymanches beleven de deelnemers de ‘hill climb’ tweemaal. De auto wordt elektronisch gedetecteerd aan het begin en aan het eind van het tracé. Winnaar van de proef is de equipe die beide tijden het dichtst bij elkaar heeft “gereden”. Slim zijn is hierbij het devies. Een unieke belevenis voor de rallywagen en equipe!

De organisatie omschrijft de Rally van het Oerlandschap als een ontmoeting van legendarische auto’s elkaar op wegen in een adembenemend landschap en in een Bourgondische ambiance. De rally staat niet alleen open voor oldtimers, moderne auto’s worden ook toegelaten onder het motto “We zien graag automobielen die bereden worden door mensen met een passie voor deze voertuigen”. Daar sluiten wij ons graag bij aan!

Meer informatie is te vinden op: www.rallyvanhetoerlandschap.nl

terug naar voorpagina