• Archief
2e Dimabeurs Waasland Expo Hallen 19 en 20 september 2015

2e Dimabeurs Waasland Expo Hallen 19 en 20 september 2015

In 2014 werd in de Waasland Expohallen in het Belgische Temse voor de eerste de Dimabeurs georganiseerd. Een beurs die als oldtimer & retrohappening staat omschreven. De eerste editie was meteen succes en dat smaakt natuurlijk naar meer. Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 worden de Waasland Expohallen dan ook opnieuw gevuld met unieke en speciale voertuigen uit aller tijden. Het gehele weekend zal in het teken staan van het mobiel erfgoed. Daarbij zal nog meer aandacht worden gegeven aan oldtimers van voor 1950 en de classic cars. Nieuw onderdeel van de Dimabeurs in Temse is een rondrit in het wondermooie Waasland.

Meer informatie: www.dimabeurs.be

terug naar voorpagina