• Archief
9e Oldtimerdag Appelscha 19 september 2015

9e Oldtimerdag Appelscha 19 september 2015

Met vele oude vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, motoren, auto’s, solexen, legervoertuigen, caravans, campers, fietsen, brommers en stationair draaiende motoren van het bouwjaar 1900 tot 1988 belooft de Oldtimerdag Appelscha ook in 2015 weer, zoals de organisatie het beschrijft, de “mooiste dag van het jaar” te worden. In 2013 waren er niet minder dan 3.300 voertuigen aanwezig die werden bewonderd door ruim 35.000 bezoekers. Er zijn vele legendarische voertuigen te zien, van Lamborghini tot Ford, van Scania tot Puch, van Kreidler tot Batavus. Aanwezig zijn onder andere de Simca club Nederland, de Citroënclub Friesland, de Renault club, de Lamborghiniclub, de Mercedes-Benz club Nederland, de BMW club Nederland, de VW Busclub, de Citroën HY club, Pipowagens, mini kermis, draaiorgels, draaiorgels, stationaire motoren, oude fietsen, motoren en legervoertuigen.

Daarnaast op het terrein: een stoomdraaimolen, draaiorgels, een stoomtreintjes, kleine stoomwalsen, dorsmachines en nog heel veel andere zaken. Ook zal er een jaarmarkt zijn met vele marktkramen waar alles wat gerelateerd is aan antieke voertuigen te krijgen zal zijn, zoals schaalmodellen, poetsmiddelen, reclameborden, kleding, enzovoort. Uiteraard zullen er ook clubs van antieke voertuigen aanwezig zijn. Het evenement is het grootste Oldtimerevenement wat gratis toegankelijk is.

Meer informatie via: www.oldtimerdagappelscha.nl

terug naar voorpagina