• Archief
6e BMW Sharknose meeting 30 mei 2015

6e BMW Sharknose meeting 30 mei 2015

De BMW Sharknose Meeting richt zich op de liefhebbers van de klassieke automobielen met de karakteristieke haaienneus, en ouder! Op 30 mei 2015 vindt dit evenement alweer voor de zesde keer plaats. In de afgelopen jaren is de Sharknose Meeting uitgegroeid tot één van de grootste evenementen voor klassieke BMW’s wereldwijd. In en rond de Columbizhal in Barneveld komen gegarandeerd weer honderden klassieke BMW’s uit binnen- en buitenland bijeen en vind je er de grootste markt van gebruikte en nieuwe onderdelen van klassieke BMW’s in Nederland! En er kan meer, bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten, vermogenstest, autotaxaties en airco vullen. In het show ‘n shine contest zijn indrukwekkende prijzen te winnen en elk jaar zijn we weer in staat een aantal unieke BMW’s tentoon te stellen. Noteer de datum nu en mis ‘m niet!

Meer informatie is te vinden op: Facebook http://www.facebook.com/sharknosemeeting of www.sharknosemeeting.com

terug naar voorpagina