• Archief
27 februari eerste rechtszaak VrijstellingOldtimer

27 februari eerste rechtszaak VrijstellingOldtimer

Er is al veel over gezegd en geschreven: de beslissing van de regering om de belastingvrijstelling voor oldtimers in te perken. Met name oldtimerbezitters met oldtimers in de leeftijd tussen 25 en 40 jaar oud en met als brandstof LPG of diesel komen in het nauw. Voor deze categorie gaat immers van een volledige vrijstelling opeens naar een volledige aanslag die bij bijvoorbeeld een zware diesel heel pittig kan zijn.

Toch is de strijd nog niet helemaal gestreden. Onder aanvoering van Wouter van Embden bereid het team VrijstellingOldtimer een vijftal rechtszaken voor. Volgens Wouter van Emden zijn deze zaken beter en anders voorbereid dan de zaken waarin al een uitspraak is gedaan. Hij heeft dan ook nog steeds hoop op een goede afloop. De eerste rechtszaken zijn gepland voor 26 februari (RB Breda, BMW 535i) en 17 maart (RB Haarlem, Landrover Defender diesel).

Meer informatie over de rechtszaken die door VrijstellingOldtimer zijn ingediend kunt u lezen op: www.vrijstellingoldtimer.nl

terug naar voorpagina