• Archief
Maarseveen Assurantiën na overname verder als Vetera

Maarseveen Assurantiën na overname verder als Vetera

Het assurantiekantoor van Roel en Hennie van Maarseveen is al bijna veertig jaar een begrip in de wereld van oldtimerverzekeringen. In die veertig jaar groeide hun bedrijf van honderden klanten naar ongeveer dertigduizend klanten. Door hun jarenlange enthousiasme voor klassieke motorfietsen en rijwielen, hebben Roel en Hennie van hun passie hun beroep kunnen maken en is het bedrijf door de jaren uitgegroeid tot een begrip in de oldtimerwereld.

Voor de oldtimerliefhebbers Roel en Hennie van Maarseveen werd hun bedrijf te groot om de werkzaamheden nog samen aan te kunnen waardoor gezocht werd naar een waardige opvolger. Hun succesvolle bedrijf zal door Vrieling Adviesgroep onder de naam Vetera voortgezet worden. Doel van Vetera is om met dezelfde passie klanten te blijven voorzien van de service als die ze gewend zijn bij Van Maarseveen.

Vetera biedt specifieke verzekeringen voor oldtimer bromfietsen, motoren en auto’s. Zo kunnen klanten hun klassieker perfect verzekeren. Voor de liefhebber met meerdere oldtimers is er een unieke verzamelpolis. De adviseurs van Vetera geven graag persoonlijk advies over de beschikbare oldtimerverzekeringen. Ook krijgt iedereen straks online toegang tot alle verzekeringen die Vetera aanbiedt via haar website. Hier kunnen direct verzekeringen afgesloten worden. Daarnaast kunnen bestaande klanten op mijn.vetera.nl hun eigen verzekeringen inzien en wijzigen.

Meer informatie is te vinden op: www.vetera-oldtimerverzekeringen.nl

terug naar voorpagina