• Archief
International Historic Tulpenrallye eindsprint 16 mei 2015

International Historic Tulpenrallye eindsprint 16 mei 2015

De 62e editie van de International Historic Tulpenrallye wordt verreden van 10 t/m 16 mei 2015. De ‘International Historic Tulpenrallye’ rijdt al 62 jaar van Zuid-Frankrijk naar Noordwijk. Op 16 mei is het feest in Noordwijk want dan rijden de deelnemers hun spectaculaire eindsprint op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Een mooi spektakel, gratis toegankelijk voor het publiek. Alle auto’s zijn gebouwd voor 1972 en hebben wanneer zij in Noordwijk over de boulevard sprinten een tocht van ruim 2500 kilometer onder de wielen. Na de Tulpenrallye Sprint rijden de auto’s direct door naar het naast de boulevard gelegen Grand Hotel Huis ter Duin voor de feestelijke finish.

Kijk voor meer informatie op: www.tulpenrallye.nl

terug naar voorpagina