• Archief
Oldimama zondag 5 juli 2015 in het Belgische Maaseik

Oldimama zondag 5 juli 2015 in het Belgische Maaseik

Oldimama, Oldies Maas Maaseik is een oldtimertreffen met Oldtimertreffen met rondritten, statische show, kleine beurs, toegang gratis voor toeschouwers, standhouders gratis standplaats. Tractors en vrachtwagens hebben een eigen pleintje voor uitstalling. Dit jaar organiseert de Maaseikeroldtimerclub de 24e editie van Oldimama op zondag 5 juli. Vanaf 8.00 uur kunnen deelnemers al worden ontvangen en ingeschreven. Daarna kunnen de deelnemers gebruik maken van het spek met eieren ontbijt. Om 10.00 uur start de voormiddagrit, auto’s volgens het principe ‘bolleke-pijl’, motoren en scooters via gps (ongeveer 50 kilometer). Bij terugkomst kunnen de deelnemers de meegebrachte picknick nuttigen, of zelf een hapje kopen op het horecapleintje. Om 13.30 uur start de namiddagrit (ongeveer 60 kilometer ‘bolleke-pijl’). Tussen 15.30 en 16.00 uur worden alle deelnemers terug verwacht. Dit alles in winkelcentrum Kloosterbempden te Maaseik (B).

Meer informatie is te vinden op www.maaseikeroldtimerclub.be

terug naar voorpagina