• Archief
Oldtimerdag De Bilt 12 september 2015

Oldtimerdag De Bilt 12 september 2015

Op zaterdag 12 september 2015 viert de Oltimerdag in De Bilt zijn eerste lustrum. De oldtimerdag in De Bilt vindt dan voor de 5de keer de plaats. Natuurlijk zal op ludieke wijze aandacht aan dit lustrum worden besteed. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats en ‘s middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De tocht is ongeveer 70 km. U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt uiteraard plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer.

De Oldtimerdag is een onderdeel van de Markt– en Oldtimerdag in De Bilt. Dit is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst dit jaar geschonken wordt aan 3 goede doelen in Afrika. De kosten voor deelname aan de Oldtimerdag bedragen € 12,00 per auto (inclusief bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 8,00. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en ontvangt een lunchpakket. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje met wat lekkers in onze Brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een shield voor op uw oldtimer.

Het evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie hierover en opgeven via www.oldtimerdagdebilt.nl.

terug naar voorpagina