• Archief
Oldtimerdag Friese Ballonfeesten 26 juli 2015

Oldtimerdag Friese Ballonfeesten 26 juli 2015

Dit jaar wordt voor de dertigste keer de Oldtimerdag Frieseballonfeesten georganiseerd. Deze dag zal er veel te doen zijn voor jong en oud waaronder een mooie rit door het Friese landschap van ongeveer twee uur. Voor de deelnemers van de rit is er bij aanvang vanaf 8 uur koffie en koek, route beschrijving, rallybordje en natuurlijk een lunchpakketje voor onderweg.

Deze dag worden de jongeren ook niet vergeten: zo is er een circus die doorlopende voorstellingen geeft en zijn er springkussens op het veld aanwezig. Daarnaast heeft de organisatie nog meer activiteiten voor de hele familie in petto zodat het een dag wordt om niet te vergeten.

Meer informatie: www.ballonfeesten.nl

terug naar voorpagina