• Archief
Oldtimerweekend Terheijdense Oldtimer Vrienden 18 en 19 april 2015

Oldtimerweekend Terheijdense Oldtimer Vrienden 18 en 19 april 2015

Zaterdag 18 en zondag 19 april 2015 organiseren de Terheijdense Oldtimer Vrienden (TOV) voor de negende keer een Oldtimerweekend aan in Terheijden. Het weekend staat open voor alle soorten oldtimers, als het maar kan rijden. Er zijn dan ook niet alleen oldtimer auto’s te bewonderen maar ook bijvoorbeeld Solexen, fietsen, woonwagens, tractoren, vrachtauto’s en legervoertuigen. Er is de mogelijkheid tot kamperen, dat is gratis u dient echter wel zelf voor stroom te zorgen. Ook is er rekening gehouden met onze toekomstige oldtimers, ook voor hen zal er genoeg te doen zijn. Zo is er een springkussen en kunnen zij geschminkt worden.

Kijk voor het hele programma op: https://www.facebook.com/events/1486626468270565/?ref=22

terug naar voorpagina