• Archief
12e Historisch festival Vreeland 15 en 16 augustus 2015

12e Historisch festival Vreeland 15 en 16 augustus 2015

Het “Historisch festival Vreeland” wordt eens in de twee jaar georganiseerd. Het is een gezellig festival en voor veel mensen een feest van herkenning met veel historisch vermaak. Het festival zal voor de 12e keer worden georganiseerd op zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015.

Er is een grote diversiteit aan historische voertuigen te bezichtigen, waaronder oude bromfietsen, oude stoommachines, oude motorfietsen, oude tractoren, oude (vracht)auto‘s, oude legervoertuigen, oude stationairemotoren enz. Verder treft u nog een oude ambachtenmarkt aan, wat een schitterend decor van levensechte oud Hollandse geveltjes heeft. Op deze ambachtenmarkt wordt door middel van figuranten en oude ambachtslieden het straatleven uit een klein Vechtdorp nagespeeld. Daarnaast zijn er doorlopende demonstratiedefilés van verschillende voertuigen. Voor de kinderen is er een mini kermis opgesteld, een kinderboerderij waar je ook kunt paardrijden, en nog veel meer.

Meer informatie: www.historie-herleeft.nl

terug naar voorpagina