• Archief
1e Oldtimer en Lifestyle evenement Berkel Enschot

1e Oldtimer en Lifestyle evenement Berkel Enschot

Vier horeca ondernemers en een oldtimer liefhebber hebben het idee opgepakt om in Berkel-Enschot een jaarlijks terugkerende “Oldtimer & Lifestyle Day” te organiseren. Dit jaar zal deze plaatsvinden op zondag 5 juli 2015.

Iedere liefhebber van oldtimer auto’s en motoren kan zich inschrijven om deel te nemen aan deze tourrit (90 km) door het prachtige gebied rondom Berkel-Enschot.

De deelnemers starten ’s ochtends na een gezellige ontvangst met het eerste deel van de tourrit. Aansluitend zal er bij Boerderij Denissen een overheerlijke lunch plaatsvinden. Tijdens een “concours de élégance” zal een toegewijde jury de oldtimers beoordelen. Ondertussen kan er genoten worden van de klanken van Dixielandmuziek.

Na de lunch zal het tweede gedeelte van de tourrit gereden worden. De tourrit eindigt op zeer verrassende wijze in de Burgemeester Brendersstraat waar ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden en waar de auto’s een zichtbare prominente plek zullen krijgen, zodat belangstellenden alle bijzondere voertuigen kunnen bewonderen. Terwijl we genieten van blues en rock & roll muziek is er tevens de mogelijkheid een hapje te eten.

Meer informatie: www.oldtimerandlifestyleday.nl

terug naar voorpagina