• Archief
7e Oldtimer Voorjaarsdag Valkenburg (ZH) 3 mei 2015

7e Oldtimer Voorjaarsdag Valkenburg (ZH) 3 mei 2015

Op zondag 3 mei 2015 organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging voor de zevende maal de Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse Meer in Valkenburg (ZH).

Vanaf 11.00 uur die dag zijn klassieke voertuigen van zowel leden als niet-leden welkom op het grote terrein aan het Valkenburgse Meer bij restaurant De Tender. De afgelopen jaren is gebleken dat de Voorjaarsdag een prachtige dag is met een schitterende show van de meest mooie en bijzondere oldtimers. Aan deze Voorjaarsdag kan iedereen met een klassieke (vracht)auto, motor, (brom)fiets, tractor van 25 jaar of ouder meedoen. Ook stoommachines en modelboten naar klassiek model zijn van harte welkom. Heeft u zelf geen klassieker dan is deze dag een heel leuk (gezins)uitje!

In het programmaboekje dat die dag in de V.O.V. stand te koop is (€ 3,–), is een puzzelrit in de prachtige omgeving opgenomen waaraan u kunt meedoen voor mooie prijzen. Ook is er gelegenheid voor kofferbak- en bijzondere ruilmarkt tijdens deze Oldtimer Voorjaarsdag. Heeft u nog spulletjes over neem ze mee en biedt ze aan! De dag wordt besloten met de feestelijke prijsuitreiking aan de winnaars van de puzzelrit om ongeveer 16.00 uur.

Meer informatie: www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina