• Archief
MTH-Oldtimerevent 2015 Nijkerk 16 mei 2015

MTH-Oldtimerevent 2015 Nijkerk 16 mei 2015

De Oldtimer Club Nijkerk (OCN) organiseert op zaterdag 16 mei het MTH-Oldtimerevent 2015. Op deze dag zullen in het centrum van Nijkerk vele tientallen klassieke auto’s, motoren en bromfietsen te zien zijn. Verder zijn er onder andere demonstraties door een historische fietsgroep, een bromfietsparade, wedstrijd wiel verwisselen, diverse kinderactiviteiten, een demonstratie plaatwerken en een demo van Jaap Airbrush. En natuurlijk zijn er marktkramen waar van alles te koop is. Nieuw dit jaar is het sponsorplein waar lokale autodealers de nieuwste modellen aan u zullen tonen. Uiteraard wordt alles muzikaal omlijst door diverse bandjes en komt er zelfs een 11-mans formatie optreden met muziek uit de 40-er en 50-er jaren, dit inclusief een tapdanser!

Meer informatie: www.oldtimerclubnijkerk.nl

terug naar voorpagina